Musea & Clinics

Activiteiten-Kempenhof-opweg2Uniek, ambachtelijk of educatief…
Breng een bezoek aan een musea of vergaap je aan de apen … Vraag het aan Kempenhof!

1. Biermuseum
Een educatief bezoek aan een biermuseum c.q. brouwerij.
De combinatie tussen de smeuïge verhalen wat we wel en niet weten over bier en het proeven van dit kostelijke gerstenat.

2. Likeurmuseum
Een bezoek meer dan waard. Een unieke en ambachtelijk museum. De zeer persoonlijke en enthousiaste rondleiding maakt het museum “levend voor iedere leeftijdsgroep

3. Molenbezoek
De combinatie van oudheidkundig museum, de molen en de heemtuin maken een bezoek aan “de Doornboom voor een ieder interessant.

4. Safaripark
Natuurlijk is Hilvarenbeek ook bekend van Safaripark Beekse Bergen.
In uw eigen bus of in de speciale Safaribus geven we uitleg over alle bewoners van dit park. Er zijn ook nog mogelijkheden om een tussenstop te maken en om je met name te vergapen aan de roofvogels, de leeuwen en ..de apen!

5. Museum Dansant

Dit museum, gebouwd in Art-Nouveau/Tuchinski-stijl maakt deel uit van een uniek bedrijf dat orgels restaureert, maar ook nieuwe orgels vervaardigt. Als u het museum bezoekt waant u zich in het begin van 1900. U wordt meegevoerd in de magische wereld van het orgel. U ziet hoe de orgels gebouwd en gedecoreerd worden in de werkplaats. En… u doet Activiteiten-Kempenhof-op-wegeen dansje op de klanken van een mechanisch orkest!

Het reserveren van een dagje Safaripark is alleen mogelijk in combinatie met een culinaire reservering.Kempenhof heeft geen vaste openings- en sluitingstijden. Graag telefonisch -of via de e-mail - reserveren. 013-5052928 of kempenhof@kempenhof.nl***

Meer weten over de tarieven? Klik hier!»