Buitenactiviteiten

opwegKempenhof2

Ook voor de sportieve feesteling die graag in de buitenlucht vertoeft, heeft Kempenhof een programma op maat! Leuk voor jong én ouder 😉

1. WC-pot race:
Rondscheuren op zelf rijdende wc-potten. Je gelooft je eigen ogen niet. Stuurmanskunsten en durf zijn zeker niet alleen bepalend. Deze activiteit is voor iedereen goed te doen. Na verscheidende lachwekkende manches, volgt een finale. Laat ze allemaal een poepje ruiken!

2. Hoepelen, stelten en zaklopen (Ot &Sien spelen)
Wie kan het beste zijn evenwicht bewaren en daarbij nog lopen ook !
“Vroeger kon ik het zo goed is een veel getoonde kreet. Ook weer lekkere nostalgie, maar enorme pret!

3. Jeu de Boules (Petanque)
Het Franse vakantie-spel bij uitstek. Ieder team probeert om beurten zo dicht mogelijk bij het kleine balletje (de beute) te komen. We spelen dit spel niet op speciaal geprepareerde banen, maar op elke willekeurige geschikte plaats.

Boy with the crossbow

4 Klootschieten
Een doldwaze activiteit waarbij je een bosparcour aflegt van ongeveer 3 kilometer. Het gaat er natuurlijk om wie er het beste met de kloten overweg kan.
Of Oude volksspelen in combinatie met Kruisboogschieten
Kempenhof is erin geslaagd een aantal echte houten, typische volksspelen uit de oude doos te halen. In een spelcircuit gegoten krijgt iedereen, op basis van geluk en behendigheid, de kans zijn hart op te halen.
(het kruisboogschieten is vanaf 20 personen te reserveren)

5. Kanovaren
Kanovaren is en blijft een avontuurlijke belevenis. Er wordt gevaren in 1 of meer persoons kano`s in rustig stromend water. Met de kano kom je op plaatsen waar je als wandelaar of fietser niet eens kunt komen.

6 Kleiduifschieten.
Kleiduiven zijn eigenlijk een soort schoteltjes die in de lucht worden gelanceerd en waarop door middel van laserstralen kan worden geschoten. Dier- & mensvriendelijk dus!

Het reserveren van activiteiten 1, 5 en 6 is alleen mogelijk in combinatie met een culinaire reservering.Kempenhof heeft geen vaste openings- en sluitingstijden. Graag telefonisch -of via de e-mail - reserveren. 013-5052928 of kempenhof@kempenhof.nl***

Meer weten over de tarieven? Klik hier!»